Følgere

onsdag 13. juli 2011

Sommercup, og ambulanse...

Sommercupen i Eksismoa startet med stekende sol, og tre spente crossførere. I halvsøvne kom de ned trappen kl 07.00 i dag tidlig, klare for frokost og innsjekk.
Etter et kjapt førermøte, var det klart for første pulje, og Petter og Martin stilte seg opp i startfeltet.Og for et startfelt!!!! Her snakker vi masse spente unger, og dette er bare en sjettedel av dem!
Petter drar avgårde fra startgropa.

Mattis nyter sola, før det er klart for at hans gruppe skal kjøre.
Spent lillebror på startstreken.
Så er det Martin da...den kommende Ailo Gaup, som ga alt i alle fire heatene. Da det kun var få minutter igjen av siste heat, traff fordekket en sten, og det gikk som det måtte gå! Knall og fall!!!

Martin kunne ikke stå på bena, og klaget over vond rygg, og vondt kjeveparti. Amulanse ble tilkallt...
Så var det over på båre, og i ambulanse til Lillestrøm sykehus.

Diagnose: Indre bloddannelser i begge knær,og hovne kneputer. Forslått kjeve,løs kjenelås, og forslått rygg og nyreparti. Bandasje på begge knær, krykker!

Men det er Martin vi snakker om da! På vei hjem spiste han en diger meny fra Mc.Donalds, og vel hjemme tok han av bandasjene og kastet krykkene, og maser om å få kjøre resten av løpene i morgen...vi får se....
1 kommentar:

  1. Martin er en tøffing. Det positive med å stå i kiosken over vaffeljernet, er at vi ikke ser alle halsbrekkende sunt og den høye farta!:)
    Crossmamma...

    SvarSlett