Følgere

torsdag 14. juli 2011

Sommercup - dag 2

Selv om gårsdagen sluttet som dette for den mellomste Nordvang-gutten, og kroppen var stiv som en stokk i dag tidlig, var Martin fast bestemt på å fullføre cupens siste fire løp! Til tross for mors høylytte bekymringer, og fars formaninger om at gutten skulle tilbringe dagen som publikum, ville Martin det anderledes!

Og sånn ble det! Martin gav alt i alle heat, til tross for kneskåler i dobbel størrelse, og en litt ubehagelig knaselyd i kjeven!
Det er ihvertfall ingenting å si på innsatsen!
Petter hadde også skrudd på gassen i dag! etter to heat var det storebror sin tur til et fall som tok pusten fra flere tilskuere!
Rød i pæra slapper han av i depoet,mens vi konstanterer at...

...også Petter`n sitt kne har vokst denne ettermiddagen i Eksismoa!


Pappa nordvang og Mattis minstemann tar en siste" peptalk " før det fjerde og siste løpet! Da snakker man om det som er veldig viktig! Slikt som ostepop, leggetider og når Mattis helt sikkert kanskje kommer til å få sånn skjegg som pappa!
Så avsluttet vi årets sommercup med pokal og oppstopperneser! Et flott arrengement, og ekstra moro at det hendte i hjembygda!


3 kommentarer:

 1. Vettu...
  Æ kan ikke si ainna enn at æ e imponert!!
  Dere har utrolig tøffe gutter!!
  Lykke til videre,Janne!
  -H-

  SvarSlett
 2. Herlig reportasje om flotte gutter! Rasmus hilser så mye og sier at han er like tøff!! Han halter litt mindre nå,- måtte bare si at han var litt skadet også, men løper kjempefort allikevel!! Blir moro å følge dere fremover.

  SvarSlett
 3. Hva med balett? Tennis? Sjakk? Bingo?!!!
  Det er mange fine idretter der ute, dere burde vurdere å presantere for Martin!
  For en uredd våghals...Men Janne, det er for sent å be gutta ta det LITT med ro ETTER 4 heat!:))
  Klem

  SvarSlett